Hieronder vind je een overzicht van mijn concerten:

Meer informatie

Op 24 maart 2018 geef ik met The Guitar Connection een kort, maar super leuk concert in Lokaal Spaanders te Amsterdam. Het optreden is een onderdeel van een minitour, georganiseerd door het Concertgemaal.

LEES MEER

Meer informatie

Op 26 mei 2018 spelen we in het fantastische Pianola Museum te Amsterdam. We spelen voor het eerst ons programma Connecting Italian Music in het geheel. Kom vooral luisteren!

LEES MEER

Meer informatie

Ik ben als docent super trots op mijn leerlingen. Dat gevoel bereikt ieder jaar weer een piek tijdens de jaarlijkse voorspeelmiddag. De eerste helft van het programma zijn de leerlingen die klassiek spelen aan de beurt. Na de pauze gaan de leerlingen die popmuziek spelen aan de gang met de band. Ieder jaar weer een feest! De voorspeelmiddag begint om 15:00 uur en vindt plaats aan de Kemphaanweide 5, Wageningen.

Ben je ook benieuwd naar gitaarlessen, klik hieronder!

LEES MEER

Meer informatie

Op 18 juli verzorgen Daniël Antonie en ik een zomeravondconcert in de Dorpsgezinde kerk van Aardenburg. Een avondconcert zorgt altijd voor extra sfeer dus zorg ervoor dat u erbij bent! We spelen ons programma Connecting Spanish Music.

LEES MEER

Meer informatie

Begin 2017 presenteerden Daniël en ik met trots ons album Connecting Spanish Music. Dit album hebben we opgenomen in de Stompe Toren te Spaarnwoude vanwege de prachtige akoestiek die het heeft. Het wordt heel erg leuk om de stukken op ons album nu nogmaals live te vertolken in diezelfde kerk.

LEES MEER

Meer informatie

Op 14 augustus geef ik met The Guitar Connection een concert in de serie Zomeravondconcerten Texel. Tijdens deze serie worden meerdere concerten in de zomerperiode gegeven in verschillende kerken op Texel. Zodra bekend is in welke van de kerken ons optreden plaats zal vinden, maken we dit natuurlijk meteen bekend.

We zullen stukken uit ons programma Connecting Spanish Music spelen.

LEES MEER

Meer informatie

Op 15 augustus speel ik met The Guitar Connection een programma tijdens deze prachtige concertserie.

LEES MEER

Meer informatie

Op zondag 9 september geef ik samen met Daniël Antonie een concert in de Parkflat te Sneek. In de Parkflat wonen senioren zelfstandig of met hulp vanuit de organisatie. We verzorgen een concert van 2x 45 minuten. Niet alleen spelen we werken uit ons Spaanse programma, ook vertellen we er een mooi verhaal bij.
Bent u benieuwd naar dit concert? Kom vooral luisteren!

LEES MEER

Meer informatie

Op vrijdagavond 14 september speel ik met Daniël Antonie ons Italiaanse programma voor de Stichting Kunstdagen Wittem in de prachtige Kloosterbibliotheek van Wittem. We vinden het een eer om op deze prachtige locatie een concert te mogen verzorgen.
Bent u benieuwd naar dit concert? Kom vooral luisteren!

LEES MEER

Meer informatie

Op 25 september 2018 verzorgen Daniël Antonie en ik een lunchpauzeconcert in Theater Ludens te Voorburg. In dit geweldige theater spelen we ons Italiaanse programma.

LEES MEER

Meer informatie

Op 20 januari 2019 geef ik met The Guitar Connection een concert in de Oude Kerk van Heemstede. Deze kerk is in 2015 nog prachtig verbouwd en we zijn dan ook erg blij dat wij er nu mogen spelen!

LEES MEER

Meer informatie

Op 14 april 2019 geven Daniël en ik een concert in het prachtige Huis Kernhem te Ede. We spelen ons programma Connecting Spanish Music. Het is altijd extra leuk om zo dicht bij mijn thuisbasis te spelen!

LEES MEER

Meer informatie

Op 19 mei 2019 geven Daniël Antonie en ik een concert in het Mosterdzaadje te Santpoort-Noord. We hebben hier eerder een concert gegeven. Deze locatie is een absolute aanrader! Het is bijzonder gezellig! We spelen ons Italiaanse Programma.

LEES MEER

Meer informatie

Beluister prachtige gitaarmuziek in de monumentale kerk “It Breahûs” te Balk.

LEES MEER
CONTACT