Over Jack

Mijn naam is Jack Willemse. Ik ben 21 jaar en studeer gitaar aan het Utrechts Conservatorium. Mijn focus ligt momenteel bij jazzmuziek, maar ik ben ook thuis in vele andere stijlen als pop, rock, blues en funk.

Mijn gitaardocent leerde mij, toen ik op elfjarige leeftijd begon met spelen, kennis maken met de muziek van Jimi Hendrix. Ik kreeg de smaak toen al goed te pakken. Zeker toen ik op latere leeftijd mijn lessen vervolgde bij Richard Doodkorte. Hij is de eerste persoon die mij motiveerde me te verdiepen in jazzmuziek. Tijdens mijn middelbare schooltijd volgde ik de vooropleiding van het Conservatorium in Arnhem en deed na mijn eindexamen met succes auditie aan het Conservatorium van Utrecht.

Momenteel zit ik in mijn derde jaar en volg ik lessen bij Marcel Karreman en Erik Rutjes. Tijdens mijn studie heb ik masterclasses gehad van o.a. Robben Ford, Alan Hinds, Martijn van Iterson en Bert Meulendijk.

Op dit moment ben ik actief in meerdere projecten, bijvoorbeeld MOT. MOT is een collectief dat film, ‘spoken word’ en muziek samenbrengt in een productie. Met deze projecten hebben we het afgelopen jaar o.a. gespeeld in Theater de Meervaart. We speelden op Lowlands en in Bar de Groen in Arnhem.

Naast mijn werk als uitvoerend gitarist geef ik vol enthousiasme les in Wageningen op elektrisch gitaar en popgitaar.

Gitaarles 30 minuten individueel

23,50excl. 21% BTW (21 jaar en ouder)

Gitaarles 45 minuten in tweetal

19,25excl. 21% BTW (21 jaar en ouder)
CONTACT